zaterdag 9 juli 2022


Full Pull Party


S & L by Discovery Projects

DJ Dreetn
&
AJ Beats
&
DJ Bonny

add € 7
!!! met cocktailbar !!!

In de namiddag beginnen we al met de voorbereidingen van de Tractor Pulling voor de volgende dag. Dit terwijl een ander deel van de KLJ-leden de tafels en stoelen uit de tent haalt, een drankkaartenstand in elkaar zet, de cocktailbar versiert... installeert Studio Discovery de muziek- en lichtinstallatie om 's avonds tijdens de fuif een klank- en lichtshow te kunnen geven zoals nooit te voren.

Op deze avond komen de jongeren altijd massaal af naar dit gebeuren. Keigoede muziek, een lange bar, dit jaar opnieuw een cocktailbar!! Op het eerste zicht een gewone fuif, maar in een tent zijn fuiven van KLJ nooit gewoon, altijd weer niet te missen.

Bier

Discovery Projects zorgt samen met DJ Invasion en DJ... voor een schitterende klank- en lichtshow en de plankenvloer in de tent moet het voor de bezoekers des te aangenamer maken. Zowel buiten als binnen zijn er security-mensen voorzien die eventuele herrieschoppers of té enthousiaste feestvierders een beetje moeten bedaren. Ook op de parking is er toezicht, zodat de last voor de buurtbewoners tot een minimum wordt beperkt.

De naam Full Pull Party komt van de Tractor Pulling. Een puller die de sleepwagen over de volledige 100 meter kan trekken zonder stil te vallen, heeft een Full Pull behaald.